Usluga 72 h unazad

Nova usluga digitalne televizije , vraćanje sadržaja  "72 h unazad"

Više nikada nećete zakasniti da gledate svoju omiljenu emisiju, TV seriju ili neki film.

Svi korisnici KBCnet IPTV usluge imaju mogućnost vraćanja sadržaja emisija unazad 72 h kao I “time shift” usluga za brzo vraćanje unazad po promotivnoj ceni od 50 din. mesečno.

Ukoliko Vam se često dogodi da propustite omiljenu emisiju ili zakasnite na početak zanimljivog filma, fudbalske utakmice i sl,  obradovaćemo vas, jer imate mogućnost da vratite kompletan TV sadržaj izabranog kanala čak 72h unazad.

Ova napredna funkcija je dostupna svim korisnicima KBCnet digitalne televizije na preko 30 TV kanala u osnovnom paketu . Zahvaljujući njoj dobijate mogućnost da vratite emisiju na početak i nadoknadite propušteno, ali i da pretražite program koji je emitovan tokom prethodna tri dana i pronađete sadržaj koji vas zanima.

Potrebno je da se prijavite za ovu uslugu putem email-a na adresu [email protected] .

Cena usluge je 50 din. mesečno.

Nakon prijave imate mogucnost da odaberete TV kanale na kojima je omogućeno korišćenje ove usluge u listi kanala koji su obeleženi odgovarajućim simbolom.

72h slika 1 Daljinski za 72h   72h slika 2

 Dodatnu pogodnost predstavlja mogućnost da po želji premotavate i pauzirate sve emisije koje gledate 72h unazad ubrzanom metodom “Time Shift”.

Time shift 72h    Funkcije na daljinskom za 72h     Time shift 72h slika 2

Za dodatne informacije o usluzi “72 h unazad” i "Time Shift" pozovite sektor za brigu o korisnicima na telefon 011 715 0 900 opcija 2.

Sve prikazane cene su sa obracunatim PDV-om