KBC magacin info

Registracija, instalacija i korišćenje KBC magacin usluge je veoma jednostavno .


Proces registracije KBC magacin usluge započinje prijavljivanjem vašeg interesovanja korisničkom servisu putem telefona na broj 011 7150900 ili putem linka  (za on line registraciju potrebno je da imate aktivnu mail adresu sa domenom @kbc.rs).

Nakon registracije po želji možete instalirati program na Vaše uredjaje ili pristupati putem web-a na linku .   

Instalacija programa i način zavisi od platforme Vašeg uredjaja na koji želite da instalirate (windows, linux, android, iOS).

KBC magacin  program se instalira na sve uređaje sa kojih korisnik želi da pristupa podacima, kreira se folder i sve što korisnik stavi u svoj KBC magacin folder, automatski se nalazi na svim uređajima na kojima je KBC magacin instaliran (telefon, tablet, notebook, desktop racunar i dr.).   

Kratko uputstvo za instalaciju programa

Kada vam se pojavi prozor za download programa, sačuvajte ga na svom računaru i nakon toga pokrenite instalaciju.

Ovaj proces je krajnje jednostavan. Kliknite na Install i jos nekoliko puta klik na next i program će biti instaliran.

Pristupanje serveru se vrši isključivo uz pomoć korisničkog imena i lozinke kreirani prilikom registracije.

KBC magacin je instaliran i spreman za korišćenje.

Korišćenje

Korišćenje je veoma jednostavno. Sve podatke kojima želite da pristupate bilo kad i bilo gde jednostavno kopirajte u KBC magacin folder i pristupajte im tako što ćete instalirati KBC magacin na svom laptopu, mobilnom telefonu ili slično.

Veličina prostora

Svaki korisnik KBCnet usluga dobija na korišćenje čak 20 GB prostora potpuno besplatno, uz mogućnost proširenja kapaciteta Izborom odgovarajućeg paketa .